Generalforsamling 2012

Så nærmer tiden sig for årets generalforsamling. Den vil som sædvanlig blive afholdt i Rytteriets lokaler på Artillerivej, København S. I år starter vi dog allerede kl. 17, så man kan komme lige fra arbejdet og forhåbentlig komme lidt tidligt hjem. Foreningen giver et let måltid, sodavand og kaffe og kage.

Der vil som altid være mulighed for at komme på besøg i staldene og sige godnat til hestene.

Vel mødt til medlemmerne.

One Comment
  1. >Hej med jer i Politiherstens venner!
    Jeg er bladudgiver og chefredaktør for bl.a. det landsdækkende hestefagskrift “Hest & Rytter”. Har netop set TV Lorry der omtalte jeres “problemer” vedr. dette med at få hestene tyilbage i9 mit gamle Københavns gader. Hvis jeg på nogen måde kan hjælpe jer med PR. af forskellig slags, er I velkomne til at kontakte mig på 40 13 00 55. Jeg er sikker på, at brødrene Amris,mog andre i jeres rytterstab er vidende om hvem jeg er,og hvad min bladvirksomhed står for.
    De bedste hilsener fra
    Dan Nielsen, “Hest & Rytter”

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.