Ikke alle heste, egner sig til at være politihest. Det kræver et roligt sind, god fysik, evnen til at kunne omstille sig og ikke mindst, en god psyke. Og selv dem der er velegnede, skal gennemgå en lang og grundig træning, før de er ‘færdig-uddannede’ som politiheste, herunder skal de trænes intensivt i at bevæge sig i trafikken og i støjende miljøer. Alle hestene trænes kontinuerligt så deres uddannelse vedligeholdes.Her kan du læse om nogle af de nye heste. Vi opdaterer løbende.Politiheste i aktiv tjeneste:CantonaDrogbaFigoInzaghiKeaneKoemanMaldiniMattäusPirloShiltonZolaCarlosCostaEriksenSimonsenDiego Du kan læse mere om pensionerede politiheste herunder:AlexanderAttilaBülowCortésNelsonRollo  

Ikke alle heste, egner sig til at være politihest. Det kræver et roligt sind, god fysik, evnen til at kunne omstille sig og ikke mindst, en god psyke.

Og selv dem der er velegnede, skal gennemgå en lang og grundig træning, før de er ‘færdig-uddannede’ som politiheste, herunder skal de trænes intensivt i at bevæge sig i trafikken og i støjende miljøer.

Alle hestene trænes kontinuerligt så deres uddannelse vedligeholdes.
Her kan du læse om nogle af de nye heste. Vi opdaterer løbende.

Politiheste i aktiv tjeneste:
Cantona
Drogba
Figo
Inzaghi
Keane
Koeman
Maldini
Mattäus
Pirlo
Shilton
Zola
Carlos
Costa
Eriksen
Simonsen
Diego

Du kan læse mere om pensionerede politiheste herunder:
Alexander
Attila
Bülow
Cortés

Nelson
Rollo