POLITIHESTENE DELTAGER I VALGKAMPEN!

Vi, i Politihestens Venner, besøger (med et par heste og ryttere) et par prominente folketingskandidaters kampagneaktiviteter, for at sætte fokus på politihestenes unikke evner til bl.a. at skabe tryghed og borgernær tilstedeværelse i gader og stræder.

 

Siden 2012 hvor den beredne enhed i politiet blev nedlagt, har foreningen Politihestens Venner arbejdet for at få hestene genindført i aktiv tjeneste.

 

Og derfor lægger vi vejen forbi Pia Kjærsgaards kampagne i Glostrup, hvor Pia vil servere fra en pølsevogn. Dette foregår torsdag d. 11. juni kl 15:30 til 17:00 i Glostrup, på Hovedvejen ved Computer City.

 

På søndag, d. 14. juni er vi på Frederiksberg Runddel, hvor vi besøger Jan E. Jørgensens kampagne på Frederiksberg Runddel fra kl 12:30.

 

Vi håber vi ses!