Indkaldelse til general-forsamling 2013

Indkaldelse til general-forsamling 2013

Det er tid til generalfor-
samling igen. Vi har sendt indkaldelser ud på mail og pr. brev til de, der ikke har internetadgang. I år bliver det særligt spændende, da vi har lagt op til at ændre vores vedtægter radikalt, så de afspejler vores nye situation efter rytteriets lukning sidste år. Vi vil gerne arbejde for at genindføre politiheste i København.

Medlemmerne opfordres til at møde op tirsdag den 26. februar kl. 17, Odinsvej 19, 2. 2600 Glostrup i et mødelokale lånt af Det Kriminalpræventive Råd.

Se indkaldelsen her.

Se vores forslag til vedtægtsændringer her.

4 Comments
 1. Hej
  jeg er ligeledes en borger der er ked af, at politihesten er forsvundet fra by-billedet. jeg læste tilfældigvis en artikel om jeres forening i bladet “Stræderne”. Jeg mangler et sted hvor jeg eventuelt kan være med-underskriver på at få hesten tilbage. Ligeledes vil jeg opfordre til en facebook-side – det ville gøre det nemmere for mig at sende en opfordring til alle mine venner om at støtte jeres forening.
  Held og lykke med projektet
  Mvh
  Mitzie Pitzner

 2. Jeg vil slutte op om kravet om genindførelse af politiets beredne betjente. Ikke at jeg er vild med rytterne – mere hestene som er et flot og imponerende syn når man møder dem. Og i min optik, burde heste og ryttere kunne bruges mere end til skuer og festivaler o.l. Men ja, jeg slutter op.
  _Venligst Ulla Brodersen.

 3. Hej Ulla
  Tak for din kommentar og din interesse for politihestene. Jeg håber, at det lykkes for os, at få genindført politihestene. Der er i hvert fald mange borgere, der ønsker dette.

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.